Joomla Free Template designed by HostGator Coupon

Metal Sarkıt Aydınlatma Armatürleri

Sarkıt aydınlatma armatürleri içerisinde en fazla modele sahip olan kategoridir metal sarkıt aydınlatma ürünleri. Özellikle son yıllarda vintage/rüstik tarz tasarımların trend haline gelmesiyle metal sarkıt aydınlatma armatürleri modelleri git gide çoğaldı. Fakat bu demek olmuyor ki metal sarkıtlar sadece vintage/rüstik tarz aydınlatma sarkıtlarıdır. Tabi ki modern, klasik, sade vb. modelleri de bulunmaktadır. Sadece vintage/rüstik tasarımların arması ve gövde yapılarının buna uygunluğuyla bu tarz üretimler yoğunlaşmıştır.

 

metal-sarkit-aydinlatma-armaturleri 

Metal sarkıt aydınlatma armatürleri; cam veya ahşap gövdeli ürünler gibi kısıtlı renk seçeneğine sahip değildir. Gövde metal olması renk ve kaplama seçeneği açısından özgürlük tanımaktadır. İstenilen renkte boya veya kaplama uygulama kolaylığı vardır. Farklı renkleri veya boya ve kaplama türlerini birlikte kombin etme seçeneği de tanımaktadır. Durum böyle olunca seçenekler de neredeyse sınırsızlaşmaktadır. Tabi ki standart üretim de bu kadar fazla renk seçeneği ile sunulmamaktadır. Fakat proje bazlı çalışmalar için, istenilen renklere uygun olarak üretim yapma imkanı tanımaktadır.

 

Metal sarkıt aydınlatma armatürleri ışığı genelde aşağıda belirli bir alana yansıtırlar. Tavana ışık çıkışı çok fazla değildir. Gövde yapıları buna pek müsaade etmemektedir. Ve tasarım şekillerine göre ışık açıları değişim göstermektedir. Örneğin yarım küre şeklinde veya silindir  bir gövdeye sahip olanlar ışığı daha dar bir alana yaymaktadır. Geniş, bir tepsi gibi gövdeye sahip olan ürünler ise daha geniş bir alana ışığı yaymaktadırlar. Işığı iyi bir şekilde yansıtabilmeleri için genellikle dış renkleri koyu renkler dahi olsa, ampulün bulunduğu iç renkleri beyaz veya sarı-bakır gibi yansıtıcı renkler de boyanmaktadır. Koyu renklerde olursa ışık kaynağından verim almak çok fazla zorlaşacaktır. Ve çok az bir ışık alınabilecektir. Özellikle az ışık isteniyorsa koyu renk uygulanabilir.

 

Ticari mekanlarda metal sarkıt aydınlatma armatürlerinin kullanımı evlere göre daha yaygındır. Cafe, restoran, bar, ofis, hastane vb. mekanlarda dekorasyon temasıyla uyumlu kullanımlarını sıkça görmekteyiz. Cafe restoran ve barlarda, genel aydınlatmada kullanıldığı gibi, masa üstlerinde olacak şekilde ve bar alanlarında sıralı olarak çoklu kullanımları en sık kullanım şekillerindendir.

Piyasada çok basit olarak imal edilmiş, hemen hemen birbirinin kopyası metal sarkıt aydınlatma armatürleri çokça yaygındır. Özgün ticari mekan projelerinde, böylesine basit ve yaygın ürünler, proje sahibi mimar, içmimar ve tasarımcılar tarafından tercih konusu olmamaktadır. Parlak Aydınlatma olarak tasarımını ve üretimini yaptığımız tüm aydınlatma armatürlerinde olduğu gibi metal sarkıt aydınlatma armatürlerinde de özgün tasarımlar oluşturmayı, estetiği yönü güçlü ürünler ortaya koymaya özen göstermekteyiz. Projeler için tasarımcı, mimar ve içmimarlar ile birlikte projelerine özel aydınlatma armatürleri de üretmekteyiz. Siz de ticari mekanlarınızda, özel projelerinizde veya evlerinizde, farklı tasarıma sahip dekoratif metal sarkıt aydınlatma armatürlerimizi kullanmak istemez misiniz? Ürünlerimize göz atmak için lütfen buraya tıklayınız…

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin


 

        

PARLAK AYDINLATMA
1526 Sk. No:3-E Ali
BULANALP İş Merkezi
Yenişehir-İZMİR
TEL&FAKS: 0 232 433 25 95
GSM: 0 543 870 00 85
EMAİL: Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bizi Takip Edin