Joomla Free Template designed by HostGator Coupon

Rustik/Vintage Tarz Cafeler İçin 7 Sarkıt Aydınlatma Önerisi

Rustik-Vintage Tarz Cafeler İçin 7 Sarkıt Aydınlatma Önerisi

 

Son yıllarda çok sık görmeye alıştığımız rustik-vintage tarzda cafe dekorasyonları, bir trend halini aldı. Bununla beraber aynı tarzda dekoratif aydınlatma armatürleri tasarımları da hız kazandı. Rustik-vintage  tarzda birçok estetik model tasarlandığı gibi, tarza uyum sağlamak adına çok da hoş olmayan uyumsuz ürünlerde türetildi, ithal edildi. Haliyle bir tarzın trend haline gelmesi birçok firmanın iştahını kabartmıştı. Buna bağlı olarak iyi kötü birçok model geliştirildi. Bu yazımızda; rustik-vintage tarz  cafe dekorasyonlarında kullanılabileceğiniz sarkıt aydınlatma armatürü önerilerimize yer vereceğiz. Önerilerimizin tümü Parlak Aydınlatma Atölye’de tasarlanarak üretilmektedir.

 

1. Lighthouse Sarkıt Serisi 

rustik-vintage-cafe-sarkit-aydinlatma

Lighthouse Sarkıt Serisi, sarkıt aydınlatma modellerimiz arasında en çok dikkat çeken modelimiz olarak öne çıkmaktadır. Tasarımı, detayları, estetiği ve özgünlüğü ile her koşulda kendini gösteren ve göze hitap eden bir üründür. Vintage-rustik tarz dekorasyonlarla da müthiş bir uyum yakalayacağı aşikar bir üründür. Özellikle seride yer alan sarı eskitme, bakır eskitme, nikel eskitme gibi renkler rustik-vintage tarz cafe dekorasyonları için ideal modellerdir. 

 

2. Maksi ve Midi Sarkıt – Sarı Eskitme

rustik-vintage-cafe-sarkit-aydinlatma

Maksi ve midi sarkıt da aynı serinin boyut olarak farklı olan iki ayrı modelidir. Boyutları dışında ufak tefek tasarım farklılıkları da vardır. Maksi sarkıt 47 cm çapında midi sarkıt da 30 cm çapındadır. Rustik-vintage tarz dekorasyona sahip bir cafede birlikte çok iyi uyum içerisinde kullanılabileceği gibi ayrı ayrı da kullanılması mümkündür. Hem renkleri hem de tasarımı ile rustik-vintage tarz bir mekanın atmosferine büyük etki edeceği aşikardır. 

 

3. Rustik Sarkıt Serisi

rustik-vintage-cafe-sarkit-aydinlatma

Rustik Sarkıt Serisi, adından anlayabileceğimiz gibi tam bu dekorasyon tarzı için tasarlanmış bir sarkıt aydınlatma serisidir. 5 farklı kaplama seçeneği bulunan ürün serisinde, her renkte dekore edilmiş rustik-vintage tarz cafeler için uygun bir renk bulmak çok kolaydır. Küçük boyutları ile çoklu kullanım içinde ideal bir üründür. Bar gibi alanlarda çoklu sıralı kullanıma uygun tarzda bir ürün serisidir. 

 

4. Country Cage Sarkıt Serisi

rustik-vintage-cafe-sarkit-aydinlatma

Country Cage Sarkıt Serisi 3 ayrı tasarıma sahip, kafes tipi sarkıt aydınlatma armatüründen oluşmaktadır. Her modelin boyutları da tasarımıyla birlikte farklıdır. Halat kablolu olan ürün, rustik tarz cafeler için ideal bir diğer sarkıt aydınlatma armatürüdür. 

 

5. Çan Sarkıt

 

Çan sarkıt hem renkleri hem tasarımıyla rustik-vintage tarz cafe dekroasyonları için biçilmiş kaftandır. Çanın nostaljik görünümü ve sarı eskitme kaplamasıyla estetik bir vintage görünüme sahip olan ürün, mekana eski dönemlerin ışığını yansıtacaktır. 

 

6. Eskitme Metal Sarkıt

rustik-vintage-cafe-sarkit-aydinlatma

Sade bir vintage tasarıma sahip olan Eskitme Metal Sarkıt, mekanda abartılı olmayan vintage sarkıt aydınlatma armatürleri kullanmak isteyenler için ideal bir üründür. Sarı eskitme kaplaması ve vintage gövde tasarımıyla estetik bir sarkıt aydınlatma armatürü olarak vintage tarz cafe dekorasyonlarında çoklu kullanım için idealdir. Özellikle masa üstü veya bar üstü gibi alanlarda kullanımı daha estetik bir tercih olmaktadır.

 

7. Kafes Sarkıt

rustik-vintage-cafe-sarkit-aydinlatma

Kafes Sarkıt ufak boyutlu bir dekoratif sarkıt aydınlatma armatürü tasarımızdır. Bu yönüyle cafe vitrinleri veya bar üzerlerinde çoklu kullanım için ideal bir diğer sarkıt aydınlatma armatürümüzdür. Tasarımı gereği flamanlı dekoratif ampullerle kullanılmasını önermekteyiz. 

 

Tabi ki tüm sarkıt aydınlatmalarımız bu 7 öneriyle son bulmamaktadır. Tüm diğer dekoratif sarkıt aydınlatma armatürlerimize göz atmak, detaylı incelemek için lütfen buraya tıklayınız. Siparişleriniz için Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. veya 0232 433 25 95 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek tüm yeni tasarımlarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

 Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin

 

        

 

 
PARLAK AYDINLATMA
1526 Sk. No:3-E Ali
BULANALP İş Merkezi
Yenişehir-İZMİR
TEL&FAKS: 0 232 433 25 95
GSM: 0 543 870 00 85
EMAİL: Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bizi Takip Edin