Joomla Free Template designed by HostGator Coupon

Sarkıt Aydınlatma Armatürlerinin Dekorasyona Etkileri

Sarkıt Aydınlatma Armatürlerinin Dekorasyona Etkileri

 

Aydınlatma, dekorasyonun şüphesiz ki vazgeçilmez öğelerinden biridir. Çoğu amatörce veya gelişi güzel dekore edilmiş mekanlarda aydınlatma geri planda tutulan bir öğe olması nedeniyle diğer tüm öğeler etkili ve güzel olsa da, aydınlatmanın üzerinde durulmaması, dekorasyondaki eksiklik veya uyumsuzluk olarak illa ki gözümüze çarpmaktadır. Biz bugün genel olarak aydınlatmanın değil de bir kategorisi olan sarkıt aydınlatma armatürlerinin dekorasyona etkileri üzerinde duracağız.

 

Sarkıt aydınlatma armatürlerinin de dekorasyon üzerindeki etkileri büyüktür. Belki de aydınlatma ürünleri arasında dekorasyonu etkileyen en önemli parçadır sarkıt aydınlatma ürünleri. Mekanın genel aydınlatmasında ve bazen de lokal olarak bazı alanların aydınlatmasında tavandan sarkıtılarak kullanılan sarkıt aydınlatma armatürleri, mekanda aydınlatma ürünleri arasında ilk göze çarpan üründür. Diğer dekorasyon öğeleri ile uyumu ve bütünlemesi bu nedenle çok önemlidir.

 

Aydınlatma armatürlerinin tasarımları da dekorasyon trendleri ile gelişen bir alandır. Bu nedenle ki birçok farklı konsepte uyumlu aydınlatma armatürleri bulmanız mümkündür. Örneğin son zamanlarda halatlı sarkıt aydınlatma ürünleri büyük bir trend haline geldi. Rustik tasarımlı mekanlarda yerine göre kullanımı da gerçekten estetik sonuçlar veriyor. Fakat bu trendin bazı olumsuz etkileri de olmadı değil. Halat sarkıt aydınlatmalar, bildiğiniz gibi vintage/rustik tarz ürünler ve hiç alakasız dekorasyonlarla birlikte kullanımı direk mekanda göze batan bir unsur oluyor. Ama maalesef bir modanın peşinden karmaşık şekilde sürüklenmek bu tip durumalar sebep oluyor. Mekanın genel dekorasyonuyla uyumsuz aydınlatma armatürleri dekorasyonunuzu destekleyecek değil karartacak bir etkendir. Uyumlu tarzların birlikte kullanımı ise mekanlarınıza ışık katacak, dekorasyonunuzu güçlendirecektir. Metal gövdeli eskitme uygulanmış sarkıt aydınlatma armatürlerini vintage tasarıma sahip mekanlarınıza ışık katacaktır. Aynı şekilde modern tasarlanmış bir mekanda da geometrik hatlara sahip, modern renklerdeki sarkıt aydınlatma armatürleri güzel bir uyum sağlayacaktır.

 

Sarkıt aydınlatma armatürleri mekanın genel dekorasyonundan bağımsız olarak  düşünülmemelidir. Hem dekorasyonunuzun bütünlüğü açısından hem de dekorasyona katacağı estetik açıdan büyük bir önem taşımaktadır sarkıt aydınlatma armatürleri. Bir diğer açıdan baktığımızda, mekanda kullanılan diğer dekorasyon öğeleri üzerinde de etkisi büyüktür. Dekorasyonunuzun ortaya çıkmasını sağlayacak olan ışık miktarı ve rengi de sarkıt aydınlatma armatürlerinize bağlıdır. Yetersiz kalacak bir ışık kaynağı dekorasyonunuzun da negatif olarak etkilenmesine sebep olacaktır, aynı zamanda çok güçlü bir ışık kaynağı kullanımı da negatif yönde etkileyecektir. Aynı şekilde kullanılacak ampullerin ışık renkleri de önemlidir. Işık rengi mekanın genel rengini etkileyen bir faktördür. Tasarımınızın temasıyla uyumlu renklerin seçimine özen gösterilmelidir. Örneğin dekorasyonunuzda beyaz rengin hakim olduğunu düşünürsek, sıcak renkte sarı bir ampul kullandığınızda, genel hakim olan beyaz renk tonunuzu kıracaktır.

 

Sarkıt aydınlatma armatürleri ve dekorasyon ilişkisinden genel hatlarıyla bahsetmeye çalıştık ve genel olarak dekorasyonda etkili olduğu noktaların altını çizdik. Doğru ve estetik seçimler için seçenekler de bir o kadar önemlidir. Parlak Aydınlatma olarak sarkıt aydınlatma armatürleri üzerinde yoğunluklu çalıştığımız bir alandır. Özgün ve estetik ürünler tasarlayıp üretmek için çabalarımız her geçen gün artmaktadır. Sizde estetik ve doğru seçimler yapmak için sarkıt aydınlatma kategorimize göz atabilirsiniz. Ürünlerimizi incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Ürünlerimi artık online olarak da sipariş edebilirsiniz, online mağazamız www.parlakstore.com ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

PARLAK AYDINLATMA
1526 Sk. No:3-E Ali
BULANALP İş Merkezi
Yenişehir-İZMİR
TEL&FAKS: 0 232 433 25 95
GSM: 0 543 870 00 85
EMAİL: Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bizi Takip Edin